Descargar EBOOK El castell dels tres dragons autor SERAFI PITARRA gratis online


Descargar EBOOK El castell dels tres dragons autor SERAFI PITARRA gratis online Título Del Libro: El castell dels tres dragons
El autor del libro: SERAFI PITARRA
El editor: BARCANOVA
El tamaño del archivo: 1.22 Mb
ISBN 13: 9788448933005
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:El castell dels Tres Dragons és una de les obres més populars i conegudes del teatre còmic català. Es tracta d´una paròdia dels drames romàntics d´arrel medieval, tan de moda a Catalunya l´any en què va ser estrenada (1865).
L´autor, Frederic Soler, que la va signar amb el pseudònim de Serafí Pitarra, ens hi presenta un típic triangle amorós: dos personatges nobles, Don Gualter i Don Fadric, lluiten per l´amor de la mateixa dama, Donya Flora, una rica pubilla òrfena, afillada dels barons dels Tres Dragons. Per aconseguir-la, gairebé s´hi valdrà tot, intrigues, mentides, raptes…, com en els drames seriosos. Aquí, però, la finalitat de l´obra serà molt diferent: a part de fer riure l´espectador, o el lector, l´autor hi qüestiona i hi denuncia la utilització social de l´estètica romàntica per part dels sectors més conservadors de la burgesia i de la intel·lectualitat catalanes.


El autor es SERAFI PITARRA escribió un interesante libro titulado El castell dels tres dragons. El libro de la publicó la editorial BARCANOVA, y en este momento por el libro de El castell dels tres dragons PDF ISBN (9788448933005) es necesario pagar 11.30 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El castell dels tres dragons EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor SERAFI PITARRA, que te pueden gustar, igual que el libro de El castell dels tres dragons EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El castell dels tres dragons EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El castell dels tres dragons PDF
Descargar en EPUB El castell dels tres dragons EPUB
Descargar en DOC El castell dels tres dragons DOC
Descargar en TXT El castell dels tres dragons TXTReseñas de libro El castell dels tres dragons


Lucas

La idea es excelente, pero a veces sufre de texto

Lucia

Polémico libro!!!

Adrian

Interesante, emocionante.

Maria

no, en absoluto no me gustó este libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK El castell dels tres dragons autor SERAFI PITARRA gratis online

PDF: el-castell-dels-tres-dragons.pdf El castell dels tres dragons PDF
EPUB: el-castell-dels-tres-dragons.epub El castell dels tres dragons EPUB
DOC: el-castell-dels-tres-dragons.doc El castell dels tres dragons DOC
TXT: el-castell-dels-tres-dragons.txt El castell dels tres dragons TXT